Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.Detalii
Categorii

Termeni si Conditii

Acest contract se aplica site-ului www.octoservsistem.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul www.octoservsistem.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.octoservsistem.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Www.octoservsistem.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile".

Acest site este intretinut si administrat de SC OCTOSERV SISTEM SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Trapezului nr. 2, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/9503/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO27465067, email office@octoservsistem.ro

Intregul continut al  site-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.)– www.octoservsistem.ro  - este integral proprietatea SC OCTOSERV SISTEM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC OCTOSERV SISTEM SRL a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

OCTOSERV SISTEM nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea sunt identice cu cele puse la dispozitia OCTOSERV SISTEM de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor sau designului fara notificare prealabila de catre producatori.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Livrare Produse

Livrarea produselor se va face cu FAN Curier in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii de catre un agent de vanzari. In cazul in care plata produsului se va face prin banca, livrarea produsului se va face in maxim 24-48 de ore de la confirmarea platii. Comenzile inregistrate dupa ora 16:00 se vor trimite prin curier incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Costul livrarii se plateste de catre client si este afisat in formularul de comanda.Costul livrarii este afisat imediat ce ati ales judetul si orasul in care se face livrarea.

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania. Www.octoservsistem.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Www.octoservsistem.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de octoservsistem.ro care includ:lipsa stoc furnizor, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul nostru.

Limitarea raspunderii pentru plata

a) in avans, prin transfer bancar, in contul nostru; livrarea produselor se va face dupa efectuarea si procesarea banilor in contul Octoservsistem.ro.

b) la livrarea produselor - ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe factura fiscala ce va fi prezenta intotdeauna in colet. Costul livrarii se va achita direct catre firma de curierat.

c) la sediul nostru, daca se opteaza pentru ridicarea produsului din sediu

Octoservsistem.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Dovada platii trebuie trimisa catre Octoservsistem.ro la adresa de e-mail office@octoservsistem.ro. Altfel livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Octoservsitsem.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral.

Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 de zile de la receptionarea acestora de catre client, cu primirea intregii contravalori achitate, fara motivarea returnarii, in urmatoarele conditii:

 • Sunt nefolosite
 • Se afla in perfecta stare de functionare
 • Nu prezinta deteriorari sau zgarieturi
 • Se afla in ambalajul original si contin toate accesoriile cu care au fost livrate.

Plata sumei de retur se face in termen de 15 zile in contul bancar comunicat de client in acest sens.

In cazul in care conditiile enumerate mai sus nu sunt indeplinite, Octoserv isi rezerva dreptul de a nu prelua produsele sau de a oferta clientului o suma mai mica decat cea cu care au fost achizitionate.

In cazul produselor expediate pentru retur printr-o companie de curierat, costul transportului catre Octoserv este suportat de catre client. In cazul in care produsele nu indeplinesc conditiile necesare pentru returnarea platii, costul de transport catre client este suportat de acesta.

Se aplica exceptii de la politica de retur pentru urmatoarele tipuri de produse:

 • Case de marcat si imprimante fiscale ce au fost fiscalizate. Returul acestora se poate face pana in momentul fiscalizarii (activarii memoriei fiscale) sau in limita a 14 de zile de la primirea acestora de catre client.
 • Cantare electronice omologate metrologic. Termenul de retur pentru aceste produse este de 5 zile de la primirea acestora de catre Client.
 • Echipamente aduse pe comanda speciala de la furnizori externi, pentru care clientul a achitat avans. Aceste produse nu sunt returnabile.
 • Consumabile (role de hartie, role de etichete, riboane etc.)
 • Drivere
 • Servicii de orice tip (instalare, reparatii, intretinere etc.)
 • Abonamente de servicii (contracte de service etc.)

Politica de anulare a comenzii

In cazul cumparatorului, anularea comenzii se poate realiza in felul urmator:

 • Cumparatorul anunta anularea comenzii telefonic sau prin e-mail la datele afisate pe site inainte ca produs/produsele sa fie livrate si asteapta confirmarea de anulare din partea firmei;
 • Daca produsul/produsele au fost livrate nu se mai poate anula comanda decat daca se respecta politica de returnare.
 • Odata depasite etapele de mai sus, comanda nu mai poate fi anulata.

 

Politica de Confidentialitate

Octoserv Sistem respectă confidentialitatea tuturor clientilor nostri si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea Octoserv Sistem., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda online, formularul pentru contracte de service/asistenta etc., prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe website, etc

Octoserv Sistem nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Octoserv Sistem S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru:

 • a onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor, a livrarii sau a disponibilitatii produselor
 • a pune in aplicare prevederile legislative privind comercializarea si punerea in functiune a aparatelor de marcat electronice fiscale
 • pentru expedierea coletelor prin curier
 • a incheia contracte de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale in comformitate cu prevederile legislative din domeniu
 • pentru  asigurarea accesului utilizatorilor inregistrati la anumite sectiuni ale site-ului
 • pentru a trimite informatii cu privire la noutatile legislative din domeniu (daca optati sa primiti newsletter)
 • reclama, marketing si publicitate

In relatia cu Octoserv Sistem, dumneavoastra, beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.

Pentru a va exercita aceste drepturi, puteti depune o cerere, semnata si datata la urmatoarea adresa de email: office@octoservsistem.ro

Pentru informatii si detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate.

 

Drept aplicabil

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditiieste limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.Utilizatorul site-ului www.octoservsistem.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.  Utilizarea www.octoservsistem.ro de catre client implica acceptarea neconditionata

a acestor Termeni si Conditii.