Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.Detalii
Categorii

Facturis

Programe Facturis

Comanda telefonic

021 569.89.27 / L-V 9.30 - 18.00

Model: Facturis
75,00 lei Fără TVA: 75,00 lei

Opţiuni disponibile


* Versiune program:

Cant: Adaugă în Coş

Facturis

Facturis este un program de facturare si gestiune usor de folosit, cu o interfata prietenoasa, cu ajutorul caruia puteti tipari facturi, chitante, bonui fiscale, avize de insotire a marfii,s.a.  Aveti control asupra vanzarilor si incasarilor si a bazei de date. Se pot introduce/ modifica in orice moment datele clientilor, denumirile produselor, preturile fapt care va sigura flexibilitate.

Se pot genera diferite rapoarte contabile, dupa anumite criterii pentru a va creea o imagine de ansamblu a afacerii dumneavoastra: raport pe facturi, pe chitante, fisa client, evidenta furnizor. Pentru identificarea mai rapida a produsului se poate folosi un scanner, iar selectia se poate face pe baza codului de bare. Prin conectarea unei case de marcat se pot emite bonuri fiscale, comanda de tiparire a bonului se face din program, iar casa de marcat functoneaza in regim de imprimanta fiscala.

Licentierea pentru program se face pe firma, fapt ce permite lucrul in retea si instalarea acestuia pe oricate calculatoare. Update-urile ulterioare pentru imbunatatirea programului se pot face de pe internet si sunt gratuite. Functioneaza pe sistemele de operare Windows XP,  Windows Vista si Windows 7. Licenta este pentru 12 luni, iar relicentierea este la jumatate de pret.

Programul este disponibil in 4 variante:

Easy – se pot printa facturi, chitante, facturi proforme, avize de insotire, produsele se pot selecta pe baza codului de bare.

Pret:  75 lei, fara TVA

Facturis – aceasta varianta ofera in plus posibilitatea de a emite bonuri fiscale de la casa de marcat, generarea a diferite rapoarte contabile si emiterea de facturi externe traduse.

Pret: 150 lei, fara TVA

Stoc – ofera suplimentar posibilitatea de a tine evidenta stocurilor: NIR-uri, bonuri de consum, transfer intre gestiuni, balanta de stocuri.

Pret: 250 lei, fara TVA

Magazin – ofera in plus registru de gestiune zilnic, inventar, printarea de etichete cu coduri de bare, evidenta furnizorilor.

Pret: 399 lei, fara TVA

Etichete: facturis, programe